dieren-rouwcentrum-crematorium-vader-dochter-omhelzing

De dagen voor het afscheid

Bij een overlijden komt in korte tijd veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, muziek en de invulling van een afscheid en crematie. Een bezoek aan Rouwcentrum & Crematorium Dieren leidt vaak al tot diepgaande gesprekken en veel inspiratie. In dit stappenplan zetten we alle keuzes die moeten worden gemaakt op een rij. Zodat u de keuze kunt maken die juist is voor u en uw dierbaren.

Uw wensen vastleggen

Heeft u specifieke wensen voor uw afscheid? Op onze website kunt u uw persoonlijke voorkeuren online vastleggen in een uitgebreide wensenlijst. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw wensen zijn.

Ook kunt u op basis van hetgeen u wilt een indicatie krijgen van de kosten rondom de uitvaart.

Kort na het overlijden

Vlak na het overlijden nemen de nabestaanden contact op met de uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger begeleidt u naar het afscheid en neemt veel praktische zaken uit handen. Via onze uitvaartzoeker vindt u een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Afscheid nemen op Dieren

Op Rouwcentrum & Crematorium Dieren kunt u in de dagen voor de crematie afscheid nemen. U kunt ook belangstellenden de gelegenheid geven om de laatste eer te betuigen.

Een plechtigheid op Dieren

Een plechtigheid bij Rouwcentrum & Crematorium Dieren is volledig naar eigen wens in te vullen. Dit kan in kleine kring of met veel belangstellenden tegelijk in een van onze monumentale ruimtes. Wanneer zij dat willen, kunnen de nabestaanden de overledene tot het laatst in de crematieruimte begeleiden.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt Dieren u meerdere mogelijkheden om de plek van uw dierbare in te richten en te onderhouden.