Condoleanceruimte

Na het afscheid is het mogelijk samen te komen in een van de sfeervolle condoleanceruimtes van Rouwcentrum & Crematorium Dieren.

Hier serveren wij naast koffie, thee en frisdranken desgewenst ook een assortiment alcoholische dranken met bijpassende (lokale) lekkernijen. Ook bieden wij verschillende arrangementen met warme of koude borrelhapjes, waarbij drankjes zijn inbegrepen. Wilt u catering op maat? Onze medewerkers adviseren u graag. Maakt u gerust een afspraak zodat we uw wensen kunnen bespreken.

De keuken van Dieren

Uit onze keuken komen vanzelfsprekend prima koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar lokale lekkernijen bij, al naargelang uw specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi; op Dieren kunnen we u vrijwel alles aanbieden.

Puur, vers & ambachtelijk

Wilt u catering op maat? Onze medewerkers adviseren u graag om samen met u tot een bijzonder resultaat te komen. Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers, want alles is mogelijk.

Andere mogelijkheden voor samenkomst en condoleance:

No data was found

Dieren biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Dieren kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Dieren biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.