De Imbossuite

In het prachtige gedenkpark van Dieren vindt u de vrijstaande Imbossuite. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kunnen nabestaanden hier op eigen wijze afscheid nemen. Met een persoonlijke sleutel hebben zij 24/7 toegang. In de Imbossuite zijn 20 zitplaatsen. Koffie en thee zijn altijd aanwezig en in overleg kan catering naar wens worden verzorgd.

 

Meer weten

Heeft u een vraag over de Imbossuite of wilt u een rondleiding over Rouwcentrum & Crematorium Dieren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Andere mogelijkheden voor de uitvaartplechtigheid:

Rouwcentrum en crematorium Dieren - De Veluwezaal

De Veluwezaal

Deze grootse ruimte, met vele zeshoekige raampjes in de hoge wand, is bij uitstek geschikt voor een afscheid in groot gezelschap.

Familiekamer Veluwe

Een huiselijke ruimte voor een intiem afscheid, met de mogelijkheid voor het afspelen van muziek en catering.
Rouwcentrum & Crematorium Dieren - De Ijsselzaal

De IJsselzaal

Een sfeervolle ruimte met zitplaatsen voor circa 60 gasten. Hier zijn een podium met spreekgestoelte en een piano.
Rouwcentrum & Crematorium Dieren - De Eikenhof

De Eikenhof

Ruimte voor een plechtigheid in de vrije natuur, met op de achtergrond enkel het geruis van de bomen in de wind.

Dieren biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Dieren kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Dieren biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.